Skip to main content
Om klinikken

Behind the Scenes: Fem hurtige spørgsmål til Maja

Skrevet af 16. juli 2020juni 4th, 2022Ingen kommentarer

Jammerbugtens skønhedsklinik – hvor DIT velvære er i centrum

Jeg hedder Maja, og jeg er indehaver af skønhedsklinikken Beauty by Kramer, som ligger i centrum af Brovst i Jammerbugt Kommune. Jeg er uddannet kosmetolog fra Beauty and Style i Aalborg.

Jeg har altid været af den opfattelse, at man aldrig bliver for gammel til at lære noget nyt og lade sig inspirere af sine omgivelser.

Så for at være på forkant med trends og udvikling og forblive kompetent og professionel, dygtiggør jeg mig løbende med kurser og ny teoretisk viden, således at servicen i klinikken altid holdes på et højt, fagligt niveau, og jeg til hver en tid kan tilbyde mine kunder de allerbedste behandlinger.

Jeg har bl.a. flg. uddannelser og kurser indenfor faget:

  • Eksamineret Kosmetolog – Beauty and Style
  • Certificeret Makeup Artist – Makeup Artist Uddannelsen
  • Japansk Lifting Terapeut, den originale metode – International Reflexology School
  • Beauty Gua Sha Behandler – Pandhy´s
  • Brow Stylist – Soph
  • Vippetekniker – The Eyelash Emporium

Jeg er oprindelig HHX-student og har efterfølgende i mange år arbejdet som pædagog, og har haft meget med mennesker at gøre.

Men at arbejde som kosmetolog i min egen klinik er min store passion, og det har altid været min drøm. Derfor tog jeg i starten af 2019 springet og åbnede min egen klinik.

Min passion håber jeg, at kunderne kan både se og mærke, når de er til behandling hos mig, for jeg lægger stor vægt på at sætte kundernes velvære i centrum gennem resultatorienterede behandlinger, der tager afsæt i deres naturlige skønhed.

Jeg tror på, at man kommer længst i livet ved at give noget af sig selv, og derfor deler jeg også meget gerne ud af mine erfaringer og kommer med gode råd og skønhedstips til mine kunder.

Fem hurtige spørgsmål…

For at mine kunder kan komme lidt dybere ”under huden” på mig og blive klogere på det menneske, som gemmer sig bag mit ydre, er jeg i det efterfølgende blevet stillet fem hurtige spørgsmål om mig. Og dem svarer jeg hurtigt og ærligt på – direkte fra hjertet.

Rigtig god fornøjelse med at lære mig bedre at kende.

Spørgsmål nr. 1: Hvad driver dig i livet og får dig til at stå op om morgenen og tænke ”YES!”?

Det er uden tvivl at kunne gøre en forskel for mine kunder. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og det har jeg jo praktisk talt gjort hele livet fra min tid som pædagog. Men som kosmetolog har jeg også mulighed for at være med til at ”udvikle” mine kunder og følge dem fra gang til gang.

Det at kunne se, at mine behandlinger skaber resultater, udstråling, velvære og dermed glæde hos et andet menneske, er en skøn følelse.

Spørgsmål nr. 2: Hvad er din yndlingsbehandling?

Jeg har så længe, jeg kan huske, interesseret mig meget for, hvordan man på en naturlig måde kan holde huden smuk og mindske aldringstegn.

Så Gua Sha og Japansk Lifting er helt klar mine favoritbehandlinger. Det er ikke for sjov, at de kaldes ansigtsløft uden plastikkirurgi.

Disse unikke behandlinger er en kombination af ansigtszoneterapi, ansigtsmassage samt lymfedrænage, og de har en foryngende og opstrammende effekt. Og langt de fleste kunder opnår resultat allerede efter første behandling.

Spørgsmål nr. 3: Hvad er dit bedste tip til at booste en hverdags-makeup?

Mit bedste hverdagstips er helt sikkert at bruge enten lipgloss eller læbestift.  Da jeg tog uddannelsen som Makeup Artist, blev jeg rigtig glad for at bruge læbestift – også til hverdags-makeup.

Det giver bare lige ansigtet lidt ekstra liv, når læberne bliver smukt fremhævet og defineret, som lige fuldender dit hverdagslook. Det hele drejer sig om at vælge den rette farve med udgangspunkt i hudens undertone, og er man i tvivl om, hvilken farve det er, så kan man med fordel sparre med en professionel.

Spørgsmål nr. 4: Hvad vil du anbefale dine kunder for at opnå de mest optimale resultater?

Hvis man vil opnå resultater på sigt, så er den vigtigste anbefaling, at man skal sørge for at komme regelmæssigt. Det vil typisk sige hver fjerde uge.

Det er noget, som man ofte glemmer, men husker man at få det lagt i kalenderen som en fast del af ens rutiner, så vil man med sikkerhed opnå resultater og dermed velvære.

Fx vil en regelmæssig voksbehandling faktisk resultere i, at du med tiden får mindre hårvækst, selvom man tit har hørt det modsatte.

Spørgsmål nr. 5: Hvilke ting kan du godt lide at beskæftige dig, når du ikke er i klinikken?

Det lyder næsten som en floskel. Men jeg bruger rigtig meget af min tid i klinikken, og da det jo er min store passion, så føles det bestemt ikke ”kun” som et arbejde. Det er mit tredje ”barn”, og når jeg ikke har kunder, så bruger jeg meget af min tid der, fordi det giver mig en indre ro.

Men selvfølgelig har jeg også andre ting end klinikken, og én af dem er at rejse sammen med min mand og vores to børn. Vi elsker at rejse ud og møde andre kulturer. Det optager mig meget, og mange af mine behandlinger er jo også inspireret af eller stammer fra andre dele af verden. Derudover elsker jeg gåture i naturen, da det giver mig tid til at koble af.

Og ellers elsker jeg også en god bog eller et kreativt projekt. Det skaber også ro i sjælen og passer godt til den person, som jeg er.

Det var lidt om mig, hvor du med de fem spørgsmål har haft mulighed for at få et lille ”smugkig” bag facaden og blive lidt klogere på, hvem jeg i grunden er.

Og skulle du nu være nysgerrig efter at vide mere om mig, så er du til enhver tid velkommen til at skrive eller kigge forbi til en kop the.

Så kan vi måske også få en snak om, hvordan vi kan sætte dit velvære i centrum.

Med venlig hilsen

Maja 
Kosmetolog, Makeup Artist, Indehaver
Mobil: +45 53 30 32 02