fbpx

Oxygen behandlinger

 • Oxygen behandling ansigt incl. diamantslibning

  998,-
  Ønsker du for alvor at bekæmpe alderens tegn kan der laves en virkelig lækker kombinations behandling med diamantslibning og oxygenbehandling.

  Diamantslibningen vil blidt men yderst effektivt rense og peele din hub og gør den klar til oxygenbehandlingens mange aktive ingredienser.

 • Oxygen behandling ansigt

  699,-
  I denne resultatgivende anti-age behandling får du et synligt resultat efter blot én behandling. Du opnår en smuk, glat hud med fornyet glød. Din huds fugtbalance vil blive genoprettet og du vil forlade klinikken med et synligt yngre udseende og en flot, sund hud.

  Vælg denne behandling hvis du ønsker at:

  • forynge dit udseende
  • genoprette af hudens fugtighedsbalance
  • forbedre hudens elasticitet og struktur
  • reducere fine linjer og rynker
  • løfte og opstramme huden
 • Tillæg - Oxygen behandling øjenområde

  299,-
  Oxygen behandling til øjenområdet kan du vælge som tillægsbehandling, hvis du får farvet vipper eller lavet lash lift. Du får tilført øjenområdet fugt og mindsker linjer og rynker. Synligt resultat hver gang.

Hvad er en oxygen behandling?

Oxygen behandlingen er en effektiv og sikker behandling til at opnå en smuk, sund hud og mindske hudens aldringstegn – helt uden kirurgi og injektioner. Behandlingen er udviklet til at samarbejde med hudens egne processer, med høj fokus på effektive ingredienser med dokumenteret effekt, der gør en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur. Du vil opnå et synligt løft til huden, samtidig med at hudens fugtbalance genoprettes. Oxygen behandlingen er et godt alternativ til botox og restylane.

Hvordan foregår en oxygen behandling?

Først  anvendes en airbrush, som ved hjælp af ren luft under tryk puster et aktivt serum gennem hudens øverste lag – epidermis – og ned i dermis.  Derefter masseres de aktive ingredienser endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis ved hjælp af luft med en 90% oxygen koncentration. Den høje oxygen (ilt) koncentration aktiverer serummets komponenter og effektiviserer deres anti-age effekt. Det aktive serum – der bl.a indeholder hyaluron syre og vitaminer, og peptider –  stimulerer bl.a. celle- og collagenproduktion i huden, og du vil opleve at din hud bliver gennemfugtet, mere spændstig samt at linjer og rynker mindskes.

Hvor ofte skal jeg have en oxygen behandling?

Allerede efter blot én behandling vil du kunne se forskel på din hud. For optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger. Derefter – for at vedligeholde din hud – en behandling ca. hver 4 – 12 uge, alt efter hudens behov.

Behandlingen kan også sagtens bruges som en enkeltstående behandling, fx. inden en vigtig begivenhed.