Ansigtsbehandlinger

Book tid nu
Ansigtsbehandlinger 1

Ansigtsbehandlinger tilpasset din hud

Uanset om du har hud problemer, fx akne, hyperpigmentering, tør, sart eller allergisk hud eller fokus på anti-age, kan du få en ansigtsbehandling, som hjælper på dine udfordringer.

Har du blot brug for velvære og selvforkælelse, er en skøn ansigtsbehandling også altid et sikkert valg.

For smuk hud kommer ikke ved et tilfælde, men kræver den helt rigtige daglige hudpleje kombineret med professionelle, resultatskabende ansigtsbehandlinger.

Hvilke hudplejeprodukter anvendes der?

Hos Beauty by Kramer anvendes eksklusive hudplejeprodukter, som udelukkende er designet til professionelt brug. Læs mere her https://beautybykramer.dk/products/

Priser

(excl. et mindre hygiejnetillæg pr. kunde, se pris mm. i FAQ)

Kramers signaturbehandling (4 i 1 behandling)

1225,-

I denne luksuriøse behandling får du langt mere end en ansigtsbehandling. Det er den ultimative forkælelse og foryngelse af din hud.

Behandlingen består af en unik kombination af flere behandlinger, der tilsammen giver dig en smuk glød, midsker aldringstegn og giver dig netop det din hud har brug for.

Behandlingen består af:
Afrensning, hudanalyse, Japansk lifting, gua sha, ansigtsmaske efter hudtype/hudtilstand. Desuden kan du vælge mellem ledlys eller diamantslibning. Der afsluttes med cremepleje.
Læs mere om Led lys og diamantslibning under disse behandlinger.

Brilliant ansigtsbehandling (frugtsyre og luksuriøs guldmaske)

930,-

I denne luksuriøse behandling får du den komplette skønhedsoplevelse med ekstra tid til at komme i dybden. Den er udviklet til dig, som ønsker total selvforkælelse – med masser af tid til at fokusere på lige det, du har brug for. Behandlingen indeholder hudanalyse, afrens, AHA-frugtsyre og vitamin C-behandling, ansigtsmassage, en lækker guldmaske med 24 karat guld i form af rene mikropartikler samt afsluttende cremer. Med denne behandling vil du få opstrammet din hud, synligheden af rynker, linjer og porer reduceres samtidig med, at din hud bliver gennemfugtet og hudtonen forbedres.

Glamour ansigtsbehandling (deluxe)

770,-

Denne ansigtsbehandling er en resultatgivende behandling, som ved hjælp af produkter med innovative aktive ingredienser giver din hud et boost og samtidig forsinker aldringsprocessen. Velegnet til alle hudtyper og hudtilstande. Behandlingen består af hudanalyse, afrensning, peeling, massage, maske, ampul samt afsluttende cremepleje.

Glam ansigtsbehandling (classic)

660,-

Denne ansigtsbehandling er en koncentreret og effektiv ansigtsbehandling, som giver din hud alle de nødvendige ting, som en sund hudplejerutine kræver. Egnet til alle med normal hud / tør hud uden de store problemer, som ønsker at forkæle huden og samtidig forsinke aldringsprocessen. Behandlingen består af hudanalyse, afrensning, peeling, maske, massage samt afsluttende cremepleje.

Dybderens ansigt

735,-

Ønsker du fokus på dybderensning af huden, skal du vælge denne behandling. Dybderens balancerer huden, reducerer synlige porer og giver din hud glød og en smuk udstråling.
Behandlingen består af hudanalyse, afrensning, peeling, evt. damp, manuel dybderens, maske og afsluttes med cremepleje.
Du kan med fordel tilkøbe en diamantslibning som tillægsbehandling, hvis det er længe siden, din hud sidst har fået en professionel dybderens.

Pure ansigtsbehandling (teenager, max. 19. år)

570,-

Denne ansigtsbehandling er til klienter med akne / uren hud, da denne behandling har fokus på dybderens. Behandlingen består af hudanalyse, afrensning, peeling, evt. damp, manuel dybderens, maske og afsluttes med cremepleje.

Hudanalyse incl. rens og creme

350,-

Er du i tvivl om din hudtype, hudtilstand, og om du bruger de rette produkter, kan du med fordel vælge denne behandling. Først bliver din hud renset, derefter foretages en hudanalyse, hvor jeg undersøger din hud for at bestemme din hudtype og hudtilstand. På baggrund af hudanalysen anbefaler jeg den optimale klinikbehandling for dig og vejleder dig i produkter til daglig hjemmepleje. Ved køb af produkter for 650,- er denne behandling gratis.

Din første ansigtsbehandling eller hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge

770,-

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge: skal det være en ansigtsbehandling eller måske en af klinikkens populære anti-age behandlinger? Så kan du med fordel vælge denne behandling.
Først bliver din hud renset, derefter foretages en hudanalyse, hvor jeg undersøger din hud for at bestemme din hudtype og hudtilstand. På baggrund af hudanalysen og en snak med dig om hvad du ønsker, anbefaler jeg den helt rette behandling lige til dig og din hud.
Prisen afhænger selvfølgelig af hvilken behandling, der vælges, når du er i klinikken.