Voksbehandlinger

Book tid nu
Voksbehandlinger 1

Hvorfor vælge en voksbehandling?

Voks er en effektiv metode til at fjerne uønsket hår i ansigtet og på kroppen. Det giver resultater, der varer længere tid end, hvis der anvendes skraber. Din hud vil efter behandlingen føles silkeblød og glat.

Hvor lange skal hårene være?

Hårene på kroppen skal være mellem 5-10 mm lange for at opnå den optimale voksbehandling. Er hårene længere, skal du klippe eller trimme dem, inden du kommer i klinikken.

Hvad er fordelen ved voksbehandling?

Din hud vil være glat og fri for hår i længere tid, da hårene fjernes ved roden. Ved regelmæssige behandlinger vil hårene blive finere, blødere og der vil vokse færre hår ud.

Det endelige resultat opnås ikke efter første behandling, da hårene lettere knækker de første 2-3 gange. Da alle hårene ikke er i samme vækstcyklus, kan du med fordel blive vokset hver 3. uge til at starte med.

Hvad skal jeg gøre før en voksbehandling?

Det er vigtigt at bruge peeling til huden 24 timer inden behandlingen for at maksimere voksresultaterne. Herved fjerner du døde hudceller, så huden vil være lettere at vokse og dermed mindske risikoen for knækkede hår.

Undgå at bruge peeling og creme, bodylotion eller olie på dagen inden din behandling. Kom ren og nyvasket, da det er rarest for alle. Og gerne i løstsiddende tøj for at undgå hudirritation.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter en voksbehandling?

De første 24 timer efter en voksbehandling bør du undgå følgende: motion (hvor du kommer til at svede), svømmehal, varme brusebade, sol, solarium, sauna og samleje (ved intimvoks). Vent også med peeling og parfumerede produkter.

For at undgå indgroede hår er det vigtigt regelmæssigt at bruge peeling.

For ikke at forstyrre hårenes vækstcyklus mellem voksbehandlingerne er det vigtigt at undgå barbering og brug af pincet.

Hvor lang tid skal der gå mellem  voksbehandling?

Du vil opnå det bedste resultat, hvis du får en voksbehandling hver 4. – 6. uge. Det er selvfølgelig individuelt, hvor hurtigt hårene gror. Men efter de 6 uger er hårene oftest vokstet ud til deres fulde længde, så mange vælger at bliver vokset hver 4. – 5. uge for at holde den uønskede hårvækst nede. Går der lang tid mellen dine voksbehandlinger, starter du “forfra”, og du vil ikke få optimal glæde af din behandling.

Priser

(excl. et mindre hygiejnetillæg pr. kunde, se pris mm. i FAQ)

Voksbehandling hele ben inkl. bikinilinje

690,-

Voksbehandling underben incl. knæ

460,-

Voksbehandling bikinilinje

310,-

Voksbehandling ryg og skuldre

560,-

Voksbehandling armhuler

250,-

Voksbehandling hage

240,-

Voksbehandling overlæbe

220,-

Voksbehandling hage og overlæbe

400,-

Voksbehandling kinder

250,-

Voksbehandling ører

195,-

Voksbehandling næse

195,-