Om klinikken og mig

Om klinikken

Kosmetologklinikken Beauty by Kramer er centralt beliggende i Brovst. Her er fokus på din skønhed og dit velvære.

Her tilbydes personlig vejledning og professionelle behandlinger, herunder ikke-kirurgiske alternativer til ansigtsløft.

Du kan opnå det udseende, du drømmer om med professionelle kvalitetsbehandlinger. Alle behandlinger bliver sammensat ud fra dine behov og ønsker, så vi sammen finder det, der passer til netop dig, og fremhæve din naturlige skønhed.

Beauty by Kramer er for både mænd og kvinder, unge og ældre. Der er plads til alle. Udvalgte behandlinger tilbydes som udebehandlinger.

beauty by kramer i brovst

Om mig

Om klinikken og mig 1

Mit navn er Maja, og jeg er indehaver af skønhedsklinikken Beauty by Kramer. Jeg er uddannet kosmetolog fra Beauty and Style i Aalborg. For at forblive kompetent og professionel dygtiggør jeg mig løbende med kurser og ny teoretisk viden således, at servicen i klinikken altid holdes på et højt fagligt niveau, og jeg til hver en tid kan tilbyde dig de allerbedste behandlinger. Arbejdet som kosmetolog er min store passion og det håber jeg, du både kan se og mærke, når du er til behandling hos mig.

Noget jeg tillægger stor værdi er at være nærværende og lyttende således, at jeg kan zoome mig ind på, hvad dit behov er. Herved kan jeg give en førsteklasses personlig service samt den helt rette faglige rådgivning. Jeg sætter dig i centrum, er resultatorienteret og sætter en ære i at sikre dig en professionel og unik oplevelse hos Beauty by Kramer.

Jeg er tro mod begrebet naturlig skønhed, og jeg har specialiseret mig i sunde og naturlige alternativer til botox og fillers. Min mission er, at du føler dig endnu smukkere både indvendig og udvendig efter et besøg hos Kometologklinikken Beauty by Kramer.

De bedste hilsner
Maja

Hvad siger kunderne om mig

1000 tak for den BEDSTE behandling, det er jeg meget taknemmelig for – du er simpelt hen så dygtig ? Det er det flotteste resultat ? og jeg er så glad for det.

Tina N.

Jeg stiftede for første gang bekendtskab med Maja i forbindelse med en aften-makeup, hun lavede på mig. Den var meget naturlig, hun gav sig god tid og kom bl.a. med et tip om påsætning af kunstige øjenvipper, som jeg helt sikkert vil afprøve næste gang, jeg skal have foretaget en fest-makeup hos hende.

Derefter har jeg haft den glæde løbende at gennemgå en række behandlinger med Japansk Lifting hos Maja, og de har resulteret i en sund og naturlig udstråling i ansigtet. Samtidig har Maja givet mange gode råd om ansigtspleje med på vejen.

Jeg kan kun anbefale Maja, da hun er faglig meget dygtig, meget omhyggelig, går med stor interesse op i sit fag, giver sig god tid til kunderne og giver samtidig gode råd. Dertil kommer, at Maja har et både sødt og venligt væsen.

M. Andersen

Japansk Lifting er som zoneterapi i ansigtet. En fantastisk lækker behandling med synlig resultat på kinder og furen mellem øjnene.

Så nænsomt og professionelt og med en tydelig fornemmelse af at der bliver sat gang i blodtilførsel og udrensning.

Skal bestemt gentages! Vi tøver jo aldrig når mekaniker og tandlæge skal besøges…
Mine allerbedste anbefalinger til Maja.

K. Steffensen

Jeg har i dag haft den glæde at stifte bekendtskab med “Beauty by Kramer” herunder Maja – og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der!

Maja er en fantastisk vært og med sin store faglighed og grundighed er det helt igennem en fantastisk oplevelse.

Jeg kan på det varmeste anbefale en behandling ved Maja – til jer selv eller til en I holder af

M. Hessellund

Jeg er nu kommet i Majas klinik gennem ca. to måneder til behandlingen: Japansk Lifting.

Maja er rigtig dygtig og kompetent til sit arbejde, og man føler sig altid meget velkommen i hendes hyggelige klinik.

Jeg giver gerne Maja mine allerbedste anbefalinger.

G. Kjær

Jeg har fået råd og vejledning mht. hudpleje og valg af de rette produkter af Maja fra Beauty by Kramer. Jeg vasker mit ansigt og smører det med creme hver dag. Det er det bedste tip, jeg længe har fået.

Fik af vide af min veninde i dag, at min hud ser flot og frisk ud lige pludselig, og min læge at mit ansigt struttede af vitaminer… dejlige komplimenter at få… takket være Maja.

Komplimenter over min hud gør mig rigtig glad, og gør at jeg har fået det rigtig godt med mig selv.

Tusind tak for fantastiske råd og vejledning.
Fantastisk resultat. Smukke resultater.

K. M. Sørensen

Jeg har i dag haft den glæde at være hos Beauty by Kramer. Maja er en fantastisk vært og med sin store faglighed og grundighed er det helt igennem en fantastisk oplevelse.

Dejlig lyst lokale med dejlig beroligende musik.

L. Kær

Jeg har i dag haft den glæde at være hos Beauty by Kramer. Maja er en fantastisk vært og med sin store faglighed og grundighed er det helt igennem en fantastisk oplevelse.

Dejlig lyst lokale med dejlig beroligende musik.

L. Liltorp

Dejligt sted!! Super sød, dygtig og kompetent indehaver. Kan klart anbefales!!

L. Thomsen

Japansk Face lifting er super fantastisk, og burde prøves hvis du vil forkæle dig selv. Super behagelig og afslappende behandling. Huden føles blød og lækker bagefter.

Maja er en fantastisk dame, og sørger for man har det behageligt under behandling. Kan klart anbefale hende.

L. Jakobsen

Dejligt at komme ved Maja. Dejlige snakke, der betyder, at Maja kender mig og dermed kan anbefale, “hvad der er bedst for mig”.

Gode muligheder for at få en tid – Maja tager gerne ekstra timer for at gøre sine kunder tilfredse.

Jeg har prøvet ansigtsbehandling og manicure. Ren hud og pæne negle i dejlig afslappet atmosfære❤️

Fantastisk resultat

H. Andersen

Sad model til Makeup – og syntes det blev sådan et flot resultat. Det så naturligt ud og man kunne stadig godt se der var lidt.

Hun kommer med gode råd mod ens urenheder hvis man har sådan nogle, købte nogle produkter mod mine og det virker så godt det meste af mine urenheder er allerede væk.

T. jensen

Det er er utrolig dejligt sted med professionalisme, rolige omgivelser og venlighed.

Maja er meget dygtig og som kunde kan man ikke andet end at føle sig tryg i hendes hænder. Det har for mig altid været med gode resultater som følge af hendes omhyggelighed og respekt for faget og mig som kunde. Maja går meget op i service og giver altid gode råd og vejledning både når man er det, men også hvis man skriver til hende.

Godt sted til selvforkælelse og behandlinger!
De varmeste anbefalinger.

I. Endsleff

Hun er mega dygtig, og den make up jeg fik lagt sad bare lige i skabet.

Hun er bare så sød og rolig. Jeg kan bestemt godt anbefale Beauty by Kramer.

M. Kristensen

Var så heldig at sidde model for Maja.
Rar atmosfære, nærvær og man føler sig virkelig i centrum.

Maja tilbyder mange behandlinger, og sikker på at nogle af dem ryger på ønskelisten.

M. Gundersen

Virkelig god massage af ryg og nakke, som har hjulpet på min hovedpine og mine myoser i nakken.

Jeg er ny kunde hos Beauty By Kramer og kan på det varmeste anbefale andre at kigge forbi, ud fra den grundige behandling jeg har fået.

L. Thue

Hej Maja

Jeg er meget tilfreds med behandlingerne hos dig, du er grundig, giver god vejledning og er et behageligt selskab.

L. B.

Jeg har bl.a. følgende uddannelser & kurser:

  • Eksamineret Kosmetolog – Beauty and Style
  • Lægeeksamineret fysiurgisk massør – Nordjysk massageskole
  • Japansk Lifting Terapeut, den originale metode – International Reflexology School
  • Beauty Gua Sha Behandler – Pandhy´s
  • Certificeret Makeup Artist – Makeup Artist Uddannelsen
  • Brow Stylist – Soph
  • Vippetekniker – The Eyelash Emporium