Bryllup, konfirmation, fest eller …?

Skal du giftes, konfirmeres, til fest eller deltage i en anden vigtig begivenhed? Gør din dag helt perfekt med en smuk, professionel makeup, der fremhæver dit udseende og personlighed.

Den korrekte makeup udført af en certificeret makeup artist vil fuldende din naturlige udstråling, og kan ligeledes korrigere, hvis der er noget, du ønsker nedtonet.

Der anvendes selvfølgelig professionelle produkter i behandlingerne.

Fremhæv din naturlige skønhed

Før og efter billeder af mine smukke kunder.

Priser

(excl. et mindre hygiejnetillæg pr. kunde, se pris mm. i FAQ)

Brudemakeup

2039,-

Vil du fuldende dit look på en af de vigtigste dage i dit liv? Få lagt en elegant og romantisk makeup, der passer til lige din bryllupsstil af en professionel certificeret makeup artist.
Du får en prøvesession, som indeholder:

- samtale om dine ønsker og muligheder
- en prøvemakeup (ikke en fuld makeup)
- råd og vejledning om hjemmepleje

Dette foregår i klinikken, og kan ikke fravælges, da det er en vigtig del i at skabe det perfekte look til dig.

På din bryllupsdag kommer jeg hjem til dig – hvis dette ønskes – og lægger en tidsløs og smuk makeup, så dine smukke, naturlige træk vil blive fremhævet, og du vil føle dig endnu mere selvsikker og smuk.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak.

Evt. tillæg for kørsel.

Makeup vejledning 1:1 session

705,-

Vil du gerne blive bedre til at lægge makeup? Er du i tvivl om, hvilke farver der passer bedst til dig? Ønsker du at vide, hvordan du bedst kan fremhæve dine fortrin og naturlige skønhed? Eller er det noget helt andet, du ønsker professionel vejledning om?
Vejledningen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du lærer netop det, du har brug for.

Du får kendskab til tricks og professionelle teknikker, og vil få anbefalet, hvilke produkter, der ville være de rette for dig.

Medbring gerne selv makeup.

Aften makeup

615,-

Med en smuk og sofistikeret aftenmakeup fremhæves din naturlige skønhed og dine bedste ansigtstræk. Der anvendes professionel makeup af højeste kvalitet, bl.a. makeup udviklet af den verdensberømte makeupartist Paolo Guatelli. Makeuppen vælges efter alder, hudtype samt dine ønsker.
Ønsker du påsætning af kunstige vipper, kan disse tilkøbes i klinikken.

Konfirmations makeup

615,-

Få et lækkert og helt skarpt konfirmationslook med en smuk og naturlig makeup, der holder hele dagen. Makeuppen bliver lagt, så den fremhæver dine bedste træk; så du vil kunne se dig i spejlet og med rette føle dig endnu smukkere.

Dag makeup

499,-

Din naturlige skønhed og dine bedste ansigtstræk fremhæves med en naturlig og smuk makeup. Der anvendes professionel makeup af højeste kvalitet, bl.a. makeup udviklet af den verdensberømte makeupartist Paolo Guatelli. Makeuppen vælges efter alder, hudtype samt dine ønsker.