Beauty by Kramers persondatapolitik

Denne politik er en del af Beauty by Kramers samlede dokumentation for behandling og opbevaring af personoplysninger. Nedenstående omhandler de personoplysninger du afgiver, når du besøger vores website. Når du besøger Beauty by Kramers website, https://beautybykramer.dk/, accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik, herunder betingelser og andre vilkår, som fremgår af hjemmesiden. ​

I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes Beauty by Kramer som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver når du benytter vores website.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, udfylder kontaktformular og ved øvrig brug af services via websitet. ​

Vi behandler følgende informationer: Navn, e-mail, telefonnummer og firmanavn.

Formål

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger for at kunne levere relevant indhold, tjenester og markedsføring til dig. Derudover indsamler vi dine personoplysninger til interne markedsundersøgelser og statistik.

Opbevaring

Beauty by Kramer opbevarer dine oplysninger i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Det betyder også at vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden deraf. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysninger slettes.

 

Sikkerhed

Vi behandler og opbevarer dine personoplysninger, herunder beskytter kvaliteten og integriteten af dem. Vi sørger for at dine oplysninger ikke bliver hændeligt eller ulovligt slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid mod lovgivningen.

Ekstern databehandler

Såfremt vi oplever, at en faktura ikke betales efter de givne betalingspåmindelser, anvender Beauty by Kramer Likvido ApS som ekstern samarbejdspartner til at inddrive det skyldige beløb. Derfor vil disse data håndteres af Likvido som ekstern databehandler, og som håndterer og opbevarer dem efter de regler, som er foreskrevet af Datatilsynet.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, som automatisk gemmes i din browser, mens du besøger et website, med det formål at kunne genkende dig ved gentagne besøg.

Beauty by Kramers website anvender cookies med det formål at måle trafik og antal besøgende, og herved give os mulighed for at skabe øget brugervenlighed. Vi indsamler og behandler følgende oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Indsigt

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Ydermere kan du tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der skal behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom skal ske til:
info@beautybykramer.dk.

Klager

Har du en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du henvende dig til os på info@beautybykramer.dk. Denne klage skal indeholde navn, adresse, e-mail, telefonnummer og en beskrivelse af klagens indhold. Herefter behandler vi klagen, og du får svar hurtigst muligt.

Du har derudover også mulighed for at kontakte Datatilsynet: www.datatilsynet.dk

 

Regler

Regler for behandling af dine personoplysninger findes her:

Persondataforordningen

Vejledning om registreredes rettigheder (Datatilsynet)