HANDELSBETINGELSER PÅ BEAUTY BY KRAMERS WEBSHOP

Ved handel på Beauty by Kramer accepterer du automatisk nedenstående handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem inden du accepterer et køb på Beauty by Kramer.

 

www.beautybykramer.dk ejes af:

Beauty by Kramer

Rolighedsvej 2

9460 Brovst

CVR nr.: 39804220

Telefon: 53303202

E-mail: info@beautybykramer.dk

 

Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via webshop er uden obligo. Beauty by Kramer har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller udsolgte varer.  Ved modtagelse af ordrebekræftelse/faktura bekræfter vi bindende aftale.

 

Levering

Beauty by Kramer bestræber sig altid på at afsende varerne hurtigst muligt, og som oftest afsendes varer inden for 1-3 dage fra Beauty by Kramer efter registrering af køb og betaling.

Herudover skal du påregne leveringstid fra DAO eller GLS, som vi afsender vores varer med.

 

Leveringsomkostninger

Der pålægges et forsendelsesgebyr på 65 kroner. Beauty by Kramer leverer ikke til udlandet, inkl. Færøerne og Grønland.

Ved købt over 800 kr. tilbydes fri fragt.

 

Afhentning i klinikken

Ønsker du lokal afhentning til 0 DKK i Brovst, vælger du tidspunkt for afhentning i købsprocessen. Bliver du forhindret i at afhente varen til det aftalte tidspunkt, eller ønsker et andet tidspunkt for afhentning end det er muligt at vælge, så kontakt Beauty by Kramer på info@beautybykramer.dk.

Ordren annulleres hvis afhentning ikke sker inden for 2 hverdage, efter varen skulle have været hentet.

 

Fortrydelsesret

Hos Beauty by Kramer har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din varer. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, du har modtaget din varer.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@beautybykramer.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde returseddel (findes nederst i handelsbetingelserne) og sende varen til:

Beauty by Kramer

Rolighedsvej 2

9460 Brovst

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur i butikken.

Varen skal returneres i original emballage og uden tegn på at have været åbnet eller brud på plombering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen / fakturaen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Hvis du ved modtagelse af dine varer opdager en fejl på varen eller hvis Beauty by Kramer har lavet en fejl i forsendelsen, opfordrer vi til at du kontakter os hurtigst muligt. Du kan rette henvendelse til info@beautybykramer.dk

Specialfremstillede varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Varerne skal returneres i samme stand og mængde som modtaget, hvilket også omfatter den originale produktemballage. Den originale produktemballage skal være i en sådan stand, at videresalg er muligt, da produktemballagen repræsenterer en værdi for varen, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

 

Varen sendes til:

Beauty by Kramer

Rolighedsvej 2

9460 Brovst

CVR nr.: 39804220

Telefon: 53303202

E-mail: info@beautybykramer.dk

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationer

Alle varer du køber på www.beautybykramer.dk er omfattet af købelovens 2 års reklamationsret, hvilket betyder at du kan reklamere over fejl og mangler ved produktet op til 2 år efter købsdatoen. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten bortfalder ved forkert brug, slidtage eller manglende vedligeholdelse. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger

 

Betaling

Hos Beauty by Kramer kan du betale med Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard mv. Alle beløb er inkl. 25% moms. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Beauty by Kramer og opbevares i 2 år, hvorefter oplysningerne slettes. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@beautybykramer.dk

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Beauty by Kramer tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Klageadgang

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret november 2020

 

 

Standardfortrydelsesformular (skal printes ud)

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

 

Varen sendes retur til:

Beauty by Kramer

Rolighedsvej 2

9460 Brovst

 

Ordrenr. / faktura nr.:

Navn:

Adresse:

Postnummer og by:

Telefon:

E-mail:

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min

købsaftale om følgende varer:

 

Årsager til returnering:

Bestilt den:

Modtaget den:

 

 

Underskrift:

Dato:

Vedlæg venligst kopi af din faktura sammen med denne formular.