fbpx

Diamantslibning (microdermabrasion)

 • Diamantslibning (microdermabrasion) ansigt

  549,-
  Diamantslibning er en effektiv måde at peele huden på. De øverste døde hudlag fjernes skånsomt, og din hud vil få et sundt og friskt look.

  Behandlingen består af afrensning, diamantslibning og ansigtscreme.

  Anvend SPF 30-50 i dagene efter en diamantslibning.

 • Tillæg - diamantslibning (microdermabrasion) i forbindelse med anden ansigtsbehandling

  299,-
  Denne behandling kan du vælge som tillæg til en oxygen behandling eller en ansigtsbehandling, hvis du for alvor ønsker at bekæmpe aldringstegn.

  Diamantslibningen renser din hud effektivt og gør den mere modtagelig over for de nærende og aktive ingredienser oxygenbehandlingen eller ansigtsbehandlingen tilfører din hud.

  Anvend SPF 30-50 i dagene efter en diamantslibning.

Hvad er Diamantslibning / Microdermabrasion?

Diamantslibning, også kaldet Microdermabrasion eller diamantpeeling er en hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på en skånsom, men dybdegående peeling af huden. Ved en diamant slibning fjernes blidt det yderste tørre hudlag (døde hudceller), som kan gøre at huden ser grå ud og mangler glød.

Desuden øger behandlingen dannelsen af kollagen og resulterer i en sundere, fastere og glattere hud med masser af glød. Derudover mindsker microdermabrasion rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

 • Ensarter og udglatter huden
 • Reducerer rynker og linjer
 • Reducerer pigmentforandringer
 • Mindsker ar
 • Mindsker porer

Hvordan foregår en Diamantslibning / Microdermabrasion?

Behandlingen foregår ved at et sterilt slibehoved sliber de øverste døde hudceller væk. Vakummet fjerner de døde hudceller mm, så din hud efterfølgende vil være glat og se smuk og sund ud.