Skip to main content
Guides, tips og tricks

Fem skønhedstips der gør dig sommerklar

Skrevet af 2. juni 2021juni 13th, 2022Ingen kommentarer

Skønhedstips, der gør dig sommerklar i en fart

 

Der står juni på kalenderen, og juni er officielt lig med sommer. Uanset om du skal holde din ferie i skønne Danmark, på storbyferie eller badeferie, så er det stadig vigtigt, at du ikke glemmer din krop og dit velvære.

Derfor har jeg forfattet dette korte blogindlæg, hvor jeg kommer med fem hurtige tips, som gør dig 100% klar til at gå sommeren i møde.

1) Brug altid solcreme

Solens stråler er vigtige for os mennesker. De giver os det sunde D vitamin, og så booster de også humøret. Men solens stråler kan på samme tid være farlige, og derfor er det vigtigt altid at bruge solcreme, så du er beskyttet mod dem. Beauty by Kramer forhandler lækre solcremer som ikke fedter.

2) Husk også fugt til læberne

Dine læber har ligeledes behov for beskyttelse om sommeren, så de kan forblive bløde og glatte. Vælg derfor en læbebalsam eller læbepomade, som giver dine læber den korrekte fugt og pleje.

Her kan du med fordel melde dig ind i min  Facebook-gruppe Forever Living by Kramer. Her kan du bestille den populære læbepomade med Aloe Vera og jojobaolie.

3) Skønhedssøvn

Lange lyse aftener og lune nætter indbyder som regel altid til at komme senere i seng. Men husk altid, at søvn vigtig for at fungere.

Effekten af søvn er nemlig stærkt undervurderet. Søvn er vigtig, da din krop og hud regenererer om natten, og hjælper dermed til, at du får  færre rynker. Desuden får du mere overskud og lettere ved at holde din vægt stabil. Og mere overskud resulterer ligeledes i, at du føler dig mindre stresset og irritabel og har lettere ved at koncentrere dig og lære mere.

4) Velplejede fødder

Bliv klar til sommer og sandaler – også med dine fødder. De vil elske dig for det. Lav en lækker pedicure derhjemme. Det kan du læse mere om i mit tidligere blogindlæg omkring DIY pedicure. Eller du kan vælge at gøre noget ekstraordinært for dine fødder og forkæle dig selv med en professionel pedicure.

5) Fjern uønsket hår i ansigt og på kroppen

Der vil altid være delte meninger, om hår på kroppen er hot or not. Mange kvinder føler sig dog mere feminine og langt bedre tilpas uden hår i ansigtet, på benene, i bikinilinjen og under armene.

En skraber er kortsigtet og hurtig løsning, men den kan også føre meget besvær med sig. Derfor kan du med fordel overveje en voksbehandling hos en kosmetolog, som er en mere langsigtet løsning – og yderst populær i disse tider.