Skip to main content
Behandlinger

Hvad er en oxygen behandling?

Skrevet af 8. september 2020juni 6th, 2022Ingen kommentarer

Hvad er en oxygen behandling?

Oxygen behandling er også en nyhed hos Beauty by Kramer. Den henvender sig til dig, der ønsker at:

  • Forynge og opfriske dit udseende
  • Genoprette hudens fugtighedsbalance
  • Forbedre din huds elasticitet
  • Reducere linjer og rynker

Lidt om oxygen behandling

Oxygen behandlingen er dansk udviklet anti-age behandling og en effektiv og sikker behandling til at opnå en smuk, sund hud og mindske hudens aldringstegn – helt uden kirurgi og injektioner.

Behandlingen er udviklet til at samarbejde med hudens egne processer, med høj fokus på effektive ingredienser med dokumenteret effekt, der gør en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur. Du vil opnå et synligt løft til huden, samtidig med at hudens fugtbalance genoprettes.

Oxygen behandlingen er et godt, naturligt alternativ til botox og restylane.

Hvordan foregår en oxygen behandling?

Først anvendes en airbrush, som ved hjælp af ren luft under tryk puster et aktivt serum gennem hudens øverste lag – epidermis – og ned i dermis.  

Derefter masseres de aktive ingredienser endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis ved hjælp af luft med en 90% oxygen koncentration. Den høje oxygen (ilt) koncentration aktiverer serummets komponenter og effektiviserer deres anti-age effekt.

Det aktive serum – der bl.a indeholder hyaluron syre og vitaminer, og peptider –  stimulerer bl.a. celle- og collagenproduktion i huden, og du vil opleve at din hud bliver gennemfugtet, mere spændstig samt at linjer og rynker mindskes.

Hvor ofte skal jeg have en oxygen behandling?

Allerede efter blot én behandling vil du kunne se forskel på din hud. For optimalt resultat anbefales en kur på seks behandlinger over 6-8 uger.

Derefter – for at vedligeholde din hud – en behandling ca. hver 4. – 12 uge., alt efter hudens behov.Behandlingen kan også sagtens bruges som en enkeltstående behandling, fx inden en vigtig begivenhed.

Du kan læse mere detaljeret om oxygen behandling her, hvor du også kan booke en behandling online.

Har du spørgsmål eller kommentarer til behandlingen, så er du altid velkommen til at kontakte mig.