Skip to main content
Behandlinger

Hvad er Japansk Lifting?

Skrevet af 20. januar 2021juli 2nd, 2022Ingen kommentarer

Japansk Lifting I Et naturligt ansigtsløft, der virker  

Hvad er Japansk Facelift? 

Japansk Lifting er en effektivt ansigtsbehandling der både går under navnet Japansk Lifting, Japansk Cosmolifting og Japansk Facelift. Japansk Lifting behandlinger mindsker rynker og giver ansigtet et forøget velvære og et mere ungdommeligt, sundt udseende.

Den originale metode af Japansk Lifting kendes under Originale Japanske Cosmo Lifting, men kendes under flere navne såsom Japansk Facelift, Japansk Lifting, kært barn har mange navne.

Behandlingen med den Originale Japanske Cosmo Lifting udføres via og med dybdegående ansigtsmassage, der fokuserer på bestemte punkter og zoner i ansigtet. Desuden kombineres ansigtszoneterapi, akupressure samt lymfedrænage i denne effektive behandling.

Begynd din ansigtsbehandling med Japansk lifitng i dag og se resultaterne i morgen 

Hvor stammer Japansk Lifting fra? 

Den Originale Japanske Cosmo Lifting er en behandlingsmetode, hvor teknikkerne fra Ansigts Refleksterapi sorensensistemTM kombineres med traditionel japansk massage. Kombinationen af de forskellige teknikker i Japansk Lifitig, er både en yderst behagelig måde at afstresse på, og virker som naturlig opstrammende ansigtsløft, der giver balance i ansigtet og i kroppen, som betyder at du vil opleve forøget velvære. 

Hvordan virker Japansk Lifting

Japansk Lifting er en form for afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling, og Japansk Facelift kendes derfor også som et naturligt ansigtsløft helt uden kirurgi. Det er et sundt alternativ til botox og fillers. Denne unikke ansigtsbehandling er derfor på en og samme tid en effektiv anti-stress og anti-age behandling.

Behandlingen har en yderst positiv indflydelse på hele kroppen, da denne unikke ansigtsmassage indeholder stimulering af akupunkturpunkter, der påvirker kroppens energisystem. Japansk Lifting behandlingen er i familie med zoneterapi og akupunktur, fordi teknikken bag Japansk Lifting fokuserer på bestemte områder i ansigtet, og virker holistisk.

Forøget velvære starter indefra – oplev et forøget velvære med Japansk Lifting her

Hvordan fungerer Japansk Lifting behandlingerne? 

Behandlingen styrker energistrømmen gennem meridianer, muskler og nerver, og den giver en afbalancering af både ansigt og krop. Alle mennesker har nemlig 24 akupunktur-punkter i ansigtet. Disse påvirker hele kroppens energisystem.

Dette sker fordi, at behandlingen med Japansk Lifting øger blodcirkulationen, vævet iltes, toksiner fjernes og produktionen af kollagen og elastin stimuleres.

Alt dette gør, at ansigtet afspændes, og dermed løfter og glatter Japansk Lifting eventuelle rynker, ligesom væskeophobninger drænes. Du vil opleve, at ansigtet vil få en friskere glød allerede efter første behandling. 

Hvad gør Japansk Facelift? 

Japansk Lifting har mange fordele for din hud og dit velvære. Gennem behandlingerne med Japansk Lifting kan man opnå gode og synlige resultater:

  • Mindsker rynker, linjer og slap hud
  • Reducerer poser og mørke rande omkring øjnene
  • Løfter og toner ansigtets muskler og bindevæv
  • Giver ansigtet en smuk glød
  • Udrenser affaldsstoffer
  • Stimulerer produktionen af kollagen og elastin
  • Virker afstressende og giver fornyet energi

Hvor ofte skal jeg gå til Japansk Lifting behandlinger 

Japansk Lifting vil med sit naturlige form for ansigtsløft helt uden kirurgi give dig synlige resultater allerede efter første behandling. For at opnår det bedste resultat anbefales 10 til 12 behandlinger inden for 4-5 uger.  Efterfølgende er det tilstrækkeligt med Japansk Lifting blot én gang om måneden for at holde det fine resultat ved lige.

Har du en vigtig begivenhed, er den Originale Japanske Cosmo Lifting metode også et perfekt valg som boost, da du både opnår at mindske stress, en smuk glød, mindske rynker og poser under øjnene, samtidig med, at du opnår optimal balance i ansigtet.

Hvad koster Japansk Lifting?

Hos Beauty by Kramer er du sikret den Originale Japanske Cosmo Lifting. Der kan være prisforskel da antallet af behandlinger afspejler prisen, og hvordan din hudstilstand er fra starten. Ligeledes afhænger prisen på Japansk Lifting af om du vælger en behandling med eller uden ansigtsmasker. 

Få et naturligt ansigtsløft med Japansk lifiting i Nordjylland  

 

Japansk Lifting produkter i behandling 

Du kan bruge mange forskellige produkter til din daglige hudpleje under behandlingerne Japansk Facelift. Der er ofte forskel på brugen af produkter i forhold til, hvor du går til behandling, da mange behandlere har deres foretrukne produkter de benytter. 

I Japansk facelift behandlingerne hos Beauty by kramer benyttes professionelle hudpleje produkter fra  Dr. Irena Eris og DermaOXY, da hudpleje produkterne både er naturlige og effektive. Brugen af produkterne fra Irena Eris og DermaOXY afstemmes i forhold til din hudtype og hudtilstand for at opnår det bedste resultat, både under og efter behandlingerne. Du kan undersøtte behandlingerne i klinikken ved at købe effektive hudplejeprodukter til din daglige ansigtspleje.