Skip to main content
Guides, tips og tricks

Tips og gode råd til retning af bryn

Skrevet af 20. december 2020juni 4th, 2022Ingen kommentarer

Lær at rette dine bryn selv

Smukke og veldefinerede bryn er en vigtig del af et velplejet udseende og noget man lægger mærke til, og i dette korte blogindlæg får du mine tips og gode råd til, hvordan du retter dine bryn.

Moden har skiftet meget gennem årene. I 1920’erne og 1990’erne var det fx meget moderne og trendy med meget tynde bryn – for blot at nævne to årtier, mens det her i 2020 har været en klar tendens, at man skulle have meget markante bryn – gerne lidt pjuskede. Dette kan bl.a. opnås ved, at man børster sine bryn opad imod groretningen, som får brynene til at syne ekstra fylding.

 

Det klassiske bryn I Mågevingen

Der findes flere forskellige måder og metoder, hvorpå man kan rette sine bryn – både professionelt og på ”gør-det-selv-måden”. Ønsker du selv at rette dine bryn, så kan du med fordel anvende den klassiske brynform.

Den klassiske brynform bliver også kaldt for ”mågevingen”, da brynets form i sin enkelthed ligner en mågevinge.

Hvor skal brynet starte og slutte?

Det, du skal gøre, er at finde den korrekte længde på brynet. Dette gøres ved at placere en tynd pensel fra næsefløjen langs det inderste af øjenkrogen og op til brynbenet (det er her, hvor brynet starter).

For at finde ud af, hvor brynet skal slutte, lægger du penslen fra næsefløjen langs det yderste af øjenkrogen og op til brynbenet.

Der findes forskellige meninger om, hvor buen/knækket på et bryn bør være: Nogle mener lige over midten af iris, mens andre igen deler brynet i 2/3.

Men det er dog altid vigtigt at tage hensyn til din ansigtsform, og hvis du er i tvivl, så kan du altid rådføre dig hos en fagperson.

 

Har du brug for proessionel hjælp?

Hos en professionel Brow Stylist kan du få korrektion af dine bryn, så du får et personligt rettet bryn, som tager højde for din ansigtsform, øjenform osv.

Du kan læse om bryn styling her